Nature Cookta Szőlőmagolaj 250 ml

Külső raktáron - 3 nap alatt érkezik be központi raktárunkba, onnantól azonnal átvehető

Az önmagában is ízletes szőlőszemek minél sötétebb színben pompáznak, annál hasznosabbak szervezetünk számára. Az ősz gyümölcse az egyik legsokoldalúbban felhasználható alapanyag a konyhában.

További információk és ártörténet

Kiszerelés
0,25 l
2.140 Ft

Dibusz Ferenc

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívja fel Ferit:

+36 20/254-8892

Szállítási módok:
Csomagpontra szállítás díja: 826 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő

Házhozszállítás GLS-el díja: 2.334 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő

Személyes átvétel Bábolnán díja: 0 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 04. 30. Szerda
Legkésőbb: 05. 02. Péntek

Házhozszállítás Postával díja: 2.074 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 06. Kedd

Információk

  • 100%-os garanciát adunk minden termékre!
  • Kielemt ügyfélszolgálat (Chat, telefon, email)

Fizetési módok:

  • Utánvétel
  • Bankkártyás fizetés
  • Személyes fizetés

A Nature Cookta Szőlőmagolajat érett szőlőszemekből készítik. A különleges eljárás során a magokat összezúzzák, préselik és hidegen sajtolják. Tisztításához ülepítik és szűrik is. Az érett szőlőre hasonlító aromáját sütés után is meg tudja őrizni.

A szőlő a történelemben:

A görögöknél és a rómaiaknál igazi kultusza alakult ki a szőlőnek. Ez az indás gyümölcs szimbolizálta a bor és mámor istenét is. Írások is tanúsítják, hogy a szőlő az egyiptomiak életében is nagy szerepet töltött be. A keleti népeknél azonban a bor hibásan került be a köztudatba, ugyanis ők így nevezték a frissen préselt szőlő levét. A legenda szerint az első ember, akit a szőlő leve megbódított, az Noé volt. Az özönvíz után azért ültette, mert ez jelképezte a szövetségét az égi hatalmakkal. Körülbelül 8000 évvel ezelőtt kezdték el a kaukázusi népek a termelését. Majd a középkorban a szerzetesek különböző fajtákat nemesítettek. II. Miksa császár idejében már használták a hidegen préselt szőlőmagolajat. Értéke az aranyhoz hasonló volt. Szent-Györgyi Albert magyar tudósunk 1936-ban mondta ki azt, hogy a szőlő magja az egyik legértékesebb antioxidáns forrás. Kivételes beltartalmi értékével a mai napig foglalkoznak kutatások.

Szőlőmagolaj a konyhában:

A Nature Cookta Szőlőmagolaj felhasználásával a tészták állaga és textúrája is tökéletes lesz, melyek hozzáadásával sokáig meg tudják őrizni frissességüket. A dióhoz, mazsolához hasonlatos illata, enyhén fanyar íze jól harmonizál a frissensültekhez, serpenyőben készített ételekhez, salátákhoz és szószokhoz egyaránt. Fantasztikus ízkombinációt alkot a szőlőmagolaj a lazacos ételekkel is. A zöldes-aranyló olaj a pácok, marinádok és a dresszingek fenomenális összetevője.

A szőlőmagolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj

Kiszerelés: 250 ml

Szőlőmag
Átlagos tápérték: 100 g-ban
Energia: 3663 kJ/ 891 kcal
Zsír: 98,91 g
-amelyből telített zsírok: 12 g
Szénhidrát: 0 g
-amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0g
Nature Cookta Szőlőmagolaj 250 ml
Nature Cookta Szőlőmagolaj 250 ml
2.140 Ft