Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő
Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő
Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 04. 30. Szerda
Legkésőbb: 05. 02. Péntek
Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 06. Kedd
Információk
- 100%-os garanciát adunk minden termékre!
- Kielemt ügyfélszolgálat (Chat, telefon, email)
Fizetési módok:
- Utánvétel
- Bankkártyás fizetés
- Személyes fizetés
A Nature Cookta Szőlőmagolajat érett szőlőszemekből készítik. A különleges eljárás során a magokat összezúzzák, préselik és hidegen sajtolják. Tisztításához ülepítik és szűrik is. Az érett szőlőre hasonlító aromáját sütés után is meg tudja őrizni.
A szőlő a történelemben:
A görögöknél és a rómaiaknál igazi kultusza alakult ki a szőlőnek. Ez az indás gyümölcs szimbolizálta a bor és mámor istenét is. Írások is tanúsítják, hogy a szőlő az egyiptomiak életében is nagy szerepet töltött be. A keleti népeknél azonban a bor hibásan került be a köztudatba, ugyanis ők így nevezték a frissen préselt szőlő levét. A legenda szerint az első ember, akit a szőlő leve megbódított, az Noé volt. Az özönvíz után azért ültette, mert ez jelképezte a szövetségét az égi hatalmakkal. Körülbelül 8000 évvel ezelőtt kezdték el a kaukázusi népek a termelését. Majd a középkorban a szerzetesek különböző fajtákat nemesítettek. II. Miksa császár idejében már használták a hidegen préselt szőlőmagolajat. Értéke az aranyhoz hasonló volt. Szent-Györgyi Albert magyar tudósunk 1936-ban mondta ki azt, hogy a szőlő magja az egyik legértékesebb antioxidáns forrás. Kivételes beltartalmi értékével a mai napig foglalkoznak kutatások.
Szőlőmagolaj a konyhában:
A Nature Cookta Szőlőmagolaj felhasználásával a tészták állaga és textúrája is tökéletes lesz, melyek hozzáadásával sokáig meg tudják őrizni frissességüket. A dióhoz, mazsolához hasonlatos illata, enyhén fanyar íze jól harmonizál a frissensültekhez, serpenyőben készített ételekhez, salátákhoz és szószokhoz egyaránt. Fantasztikus ízkombinációt alkot a szőlőmagolaj a lazacos ételekkel is. A zöldes-aranyló olaj a pácok, marinádok és a dresszingek fenomenális összetevője.
A szőlőmagolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tartalmaz: 100% szőlőmagolaj
Kiszerelés: 250 ml
Átlagos tápérték: | 100 g-ban |
Energia: | 3663 kJ/ 891 kcal |
Zsír: | 98,91 g |
-amelyből telített zsírok: | 12 g |
Szénhidrát: | 0 g |
-amelyből cukrok: | 0 g |
Fehérje: | 0 g |
Só: | 0g |