Nature Cookta Konjac liszt 100 g

Külső raktáron - 3 nap alatt érkezik be központi raktárunkba, onnantól azonnal átvehető

 Ez a “mindenmentes” alapanyag bármelyik diétába könnyen beilleszthető, felhasználásával utánozhatatlanul finom és különleges édességeket, mártásokat készíthet.

További információk és ártörténet

Kiszerelés
100 gramm
1.499 Ft

Dibusz Ferenc

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Hívja fel Ferit:

+36 20/254-8892

Szállítási módok:
Csomagpontra szállítás díja: 826 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő

Házhozszállítás GLS-el díja: 2.334 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 05. Hétfő

Személyes átvétel Bábolnán díja: 0 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 04. 30. Szerda
Legkésőbb: 05. 02. Péntek

Házhozszállítás Postával díja: 2.074 Ft

Mikor vehető át a csomag?
Legkorábban: 05. 02. Péntek
Legkésőbb: 05. 06. Kedd

Információk

  • 100%-os garanciát adunk minden termékre!
  • Kielemt ügyfélszolgálat (Chat, telefon, email)

Fizetési módok:

  • Utánvétel
  • Bankkártyás fizetés
  • Személyes fizetés

A kiváló sűrítő lisztféleség az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül, mely a helyiek féltve őrzött titka volt hosszú ideig.

A Nature Cookta Konjac liszt nem csak azok számára kitűnő választás, akik a paleolit, vegán, vegetáriánus vagy a PCO-sok diétát követik, hanem azok számára is, akik csupán szeretnek odafigyelni, milyen ételeket fogyasztanak.

A konjac-glükomannánt a keleti konyha már ősidők óta alkalmazza és használja ételeiben. Termesztése legfőképpen Dél-Kelet Ázsiában és Amerikában zajlik olyan helyeken, ahol a legminimálisabb a környezetszennyezés vagy a levegő szennyeződése. Erre a legmegfelelőbb hely a 800 méteres magasságokban található szubtrópusi hegyvidéki és dombvidéki levegő.

A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, amely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Gazdaságos választás a főzelékeink, mártásaink sűrítésére; tésztáink, desszertjeink állagának javítására.

Fontos tudnivaló, hogy a vele való sűrítéskor a konjac lisztet először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, megakadályozva ezzel azt, hogy összecsomósodjon az ételben a konjac-glükomannán.

Kiváló állagú tésztákat kaphatunk, ha bármilyen magliszthez egy teáskanál Nature Cookta Konjac lisztet keverünk. Alkalmazásával a desszertek, pudingok, zselék tökéletes állagúak lesznek, a süteményeknek pedig lágyabb textúrát kölcsönöz.

Gazdaságossága annak köszönhető, hogy a nagyfokú sűrítőképesség miatt a készített finomságokhoz már egy kevés alapanyag is elegendő.

A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz!

A konjac liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Tartalmaz: 100% konjac liszt

Kiszerelés: 100 gramm

A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz!
Nature Cookta Konjac liszt 100 g
Nature Cookta Konjac liszt 100 g
1.499 Ft