A teljesen íz- és illatmentes alapanyag rendkívül gazdaságos vásárlás, ugyanis stabil molekulaállománya a hevítések során sem sérül. Legnagyobb előnye, hogy sütés-főzésnél így többször is felhasználható.
A Nature Cookta Kókuszolaj alapvető tulajdonsága, hogy 25 Celsius fok alatt sűrű, fehéres zsír halmazállapotú, míg ezen hőmérséklet felett fokozatosan átlátszó olajjá válik.
A kókuszzsírnak kettő fő típusa létezik: a szűrt és a szűz. Az összes többi tulajdonképpen ennek a kettőnek a változata. A különbségeket legfőképpen a kókusz minősége és a feldolgozási folyamat hosszúsága határozza meg. A trópusi emberek igyekeznek jó termőtalajokba ültetni a kókuszpálmákat, ezáltal nagyobb mennyiség betakarítására is lehetőségük van.
A Nature Cookta Kókuszolaj a szűrt kókuszolajok táborát gazdagítja. A sokféleképpen felhasználható, 100%-ban természetes alternatív zsiradék előállítása vegyszermentesen, hideg sajtolással történik. Ajánlott salátákhoz önmagában vagy más olajokkal keverve is használni. Kitűnő önteteket, mártásokat készíthetünk belőle. Állagát szűrés után visszanyeri, így többször is felhasználhatjuk ételeink elkészítésénél, sütésnél, főzésnél egyaránt.
A kókuszolaj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
A termék vegyszermentes sajtolással készült! Nem hidrogénezett!
Tartalmaz: 100% szűrt kókuszolaj
Kiszerelés: 1000 ml